Partida Rol por web

Parva Doissetep

1193 - ESTIU - De la lluna nova i altres coses ocultes - Fulminis i Kelemen

Cargando editor
04/08/2013, 19:01
Director

Notas de juego

Holaaaaa?

Cargando editor
03/09/2013, 13:35
Director

Notas de juego

Holaaaaa???!!!!

Darrera oportunitat abans de que tanqui l'escena per via narrativa masteriana...

Cargando editor
04/09/2013, 22:16
Fulminis

En Fulminis baixa totsol en primer lloc de forma impetuosa i accelerada. En una mà duu un canelobre d'aspecte amenaçant i en l'altra un encanteri que fa una llum blavosa.

- Kelemen, cagat! Què no tens collons de venir o que?

Notas de juego

Es veu alguna cosa? Crec que puc fer espontanis de llamps petits (sense arribar a la magnitut de Saeta de Jupiter) de forma bastant senzilla, no?

Cargando editor
04/09/2013, 22:43
Director

Notas de juego

RECAPITULANT:

La sala inferior està fosca, però l'encís de Fulminis ràpidament vos proporciona la llum que necessiteu per veure que es tracta d'un soterrani també atestat de capses i baguls dispossats en passadissos, encara que aquests són molt més polsosos que els del pis superior. Només una espècie de petita avantsala amb una taula i estris de fusteria, així com unes prestatgeries plenes de material divers i eines, és fàcilment visible. Malgrat tot, just al encendre la llum, escoltau un soroll fàcilment reconeixible: una capsa caient pesadament a terra. La vostra vista es veu inevitablement atreta cap al soroll, sota la taula: hi ha una capsa d'uns tres pams de llarg per un i un, amb reforços de ferro i nombroses inscripcions arcanes allà. Ràpidament unes manetes acabades en urpes l'enganxen i estiren d'ell, fent-ho desaparèixer sota la taula. A l'instant alguna cosa amb potetes humanoides molt fines i descalces surt corrent de sota la taula amb la capsa a sobre, com si d'un feix de llenya enorme es tractés.

Cargando editor
04/09/2013, 22:48
Fulminis

- Mecagonsa...! Amolla això, bitxo!

En Fulminis carrega amb el canelobre alçat cap al bitxo de les urpes. No te pinta de ser més que l'equivalent màgic d'una rata grossa o un moix... Si pot batejarà amb el canelobre!

- Tiradas (2)

Motivo: Coneixement màgic

Tirada: 1d10

Resultado: 1(+3)=4

Motivo: Coneixement màgic

Tirada: 1d10

Resultado: 9

Notas de juego

Què punyetes és? Si no és estres és un 4. Si ho és un 21.

Cargando editor
06/09/2013, 11:02
Director

La bestiola dubta un segon, cercant desesperadament una ruta de fugida.

Notas de juego

Conegut com "homuncle", aquesta bestiola és un mal bitxo. Segons alguns, es podria considerar un dimoni menor, segons altres és part de la malvada ànima d'un demonólogo que ha fet un impiu ritual per formar, amb la seva pròpia sang i carn, un servidor. Pel que se sap d'ells (a través de confessions i llibres, és clar, cap membre de l'Ordre podria dur a terme pràctiques semblants sense ser condemnat a execució sumaríssima) són gairebé una extensió mateixa del propi mag, una cosa bastant semblant a un familiar , però amb una connexió encara més estreta.

Donc espai per que actui Kelemen finalment.

Cargando editor
13/09/2013, 19:01
Fulminis

Li peg amb el canelobre mentre hi pas un espontani per atordir!

Evidentment el crit de CREO AURAM!!!!!!! resona pel soterrani com a crit de càrrega

- Tiradas (3)

Motivo: Atac desesperat

Tirada: 1d10

Resultado: 4(+2)=6

Motivo: Encanteri espontani

Tirada: 1d10

Resultado: 1(+6)=7

Motivo: Encanteri espontani

Tirada: 1d10

Resultado: 9(+6)=15

Notas de juego

Si ho he fet bé he tret un 18+bonus (no se quant és...) per l'espontani

Cargando editor
15/09/2013, 16:15
Director

Un gran esclat d'activitat per part de Fulminis desemboca en un desatinat intent de cop amb canelobre en combinació amb una fuita de màgia de auram que ja tenia poques possibilitats de ser combinat amb cap activitat tot abans que la febril ment del bruixot-Flambeau hagués pogut imaginar com acabaria allò. I va acabar tan ràpid com va començar: la petita criatura amb el seu preuat trofeu desapareix acceleradament per un forat sota de la paret amb aspecte de ratera.

L'homuncle ha fugit.

- Tiradas (1)

Motivo: Concentració Fulminis

Tirada: 1d10

Resultado: 2(+3)=5

Notas de juego

Els sortilegis no estan pensats per combinar-se amb cap altre activitat, molt menys amb un atac. Pero esquivar, per exemple, a la vegada que es fa un sortilegi, fa falta superar una TR d'Intel·ligència+Concentració de 15+

Cargando editor
16/09/2013, 00:16
Fulminis

Llavors no queda altre opció: posa les mans just davant el forat i hi llença una sageta de Júpiter amb una ganyota sicòtica a la cara! Crida "boom! "

- Tiradas (3)

Motivo: Animalada Fulminiana

Tirada: 1d10

Resultado: 10

Motivo: Pifia Fulminiana

Tirada: 3d10

Resultado: 23

Motivo: Pifia Fulminiana

Tirada: 3d10

Resultado: 1, 7, 1

Notas de juego

Cargando editor
20/09/2013, 19:48
Director

El que segueix a la temerària decisió del jove Flambeau de Auram és explosiu. Literalment. I no estava preparat per a això. Trossos de pedra, un núvol de pols i porqueria exploten impactant de ple i tirant-li més d'un metre cap enrere. El resultat final és un Fulminis cobert en pols i porqueria, confús i masegat. La ratera ha estat reduïda a enderrocs. Si hi havia alguna cosa allà només un sapador o un expert en Terram podria desenterrar, però en qualsevol cas no hi ha rastre ni de l'homuncle ni del que portava entre les urpes.

Més tard es descobrirà que el homuncle va desaparèixer, però va ser ferit. Per desgràcia, encara que varen llançar encanteris a través de la sang de la bestiola, no varen poder arribar a esbrinar si seguia amb vida malgrat tot i això no era un bon senyal...

- Tiradas (1)

Tirada oculta

Motivo: Tirada orientativa

Tirada: 1d10

Resultado: 7

Notas de juego

Si no teniu res a afegir, continaurem amb el pas del temps.

Cargando editor
20/09/2013, 20:01
Fulminis

- AAAAUUUU...

Notas de juego

Hala, ja està. Som-hi!