Partida Rol por web

Parva Doissetep

Portada

Datos de la partida

Parva Doissetep

 

Director: glinaur
Reglamento: Ars Magica
Sistema: Rol por web
Jugadores: 5
Nivel requerido: Novato: no hace falta ni conocer el juego
Ritmo de juego: Bajo: un mensaje semanal o menos
Fecha de comienzo: 01/10/2011
Estado: Finalizada

Introducción

Doissetep, l'Aliança tardor és la més poderosa Aliança en l'Ordre d'Hermes, encara que no és coneguda entre els mundans. Localitzada a l'interior dels Pirineus, està lluny de la civilització. Sorgeix grotesca i malenconiosa a la part alta d'una fosca i freda muntanya, i inspira por i sorpresa a la majoria dels que la contemplen, especialment quan el vent glacial assota el cim de la muntanya. És un lloc adust, ple de gent fera i desagradable. Dins, l'Aliança no és més alegre. Tan famosa i poderosa com és, les motivacions i ambicions de Doissetep no són àmpliament conegudes, i la seva organització i membresía són un secret. És vista com una cosa misteriós i sinistre per a molts membres i molts la temen.

I aquí és on comença la història dels vostres personatges...

Sinopsis

Saga d'Ars Magica 5ª edició ambientada a la zona d'Occitania cap al 1200 d.C. Es començarà com un aprenent de 6 a 14 anys, es faran els 15 anys d'aprenentatge a Doissetep ("Hogwarts") i finalment els PJs seran lliures de fer lo que trobin, inclòs el fundar una aliança plegats, si volen.

Notas sobre la partida

Començau pensant en quin mag voldreu, amb quines coses característiques i de quina casa. Després probeu de pensar com un al·lot ha pogut arribar fins a allà. Crearem l'al·lot i el farem arribar allà.

1191

Último mensaje enviado el 02/05/2013, 10:45
por Margueritte du Montverte